Librius advocaten

Librius advocaten

Welkom

Librius Advocaten is een middelgroot en polyvalent kantoor dat staat voor efficiënte, hoogkwalitatieve dienstverlening en juridisch maatwerk.

Naast een multidisciplinair team waarbij elke medewerker zijn eigen voorkeurmateries en specialiteiten heeft, beschikken we over een professioneel netwerk van advocaten, gerechtsdeurwaarders en contacten over heel het land en ook daarbuiten zodat u er zeker van kan zijn dat onze dossiers snel en met de beste zorgen behandeld worden, daarbij rekening houdend met de plaatselijke regels en gebruiken.

Het kantoor verleent een "allround" service aan ondernemingen en particulieren, gericht op zowel het vlak van adviesverlening, onderhandelingen als het voeren van procedures. Waar mogelijk, wordt de voorkeur gegeven aan preventie en bemiddeling teneinde tot een minnelijke regeling te komen.

We hechten hierbij veel belang aan een persoonlijke, no-nonense aanpak waarin transparantie en flexibiliteit essentieel zijn. Het rechtstreeks contact en het opbouwen van een vertrouwensband met de cliënt staat centraal en samen trachten we te streven naar haalbare, concrete en betaalbare oplossingen.

Via het geregeld deelnemen aan specialisatieopleidingen, congressen en studiedagen alsook via abonnementen op juridische databanken , worden de actuele ontwikkelingen in wetgeving, rechtspraak en rechtsleer van dichtbij gevolgd.

Date

22 januari 2015

Categories

webdesign